Добро пожаловать!

Приветствую на нашем блоге!
Приглашаем к сотрудничеству всех кого интересуют конкурсы, проекты, которые связаны с Европейской тематикой!

понедельник, 27 февраля 2012 г.

Можливість навчання у ВНЗ Литви

Міністерство освіти і науки Литовської Республіки повідомляє, що 27 студентів з України можуть бути прийняті до вищих навчальних закладів Литви без сплати за навчання, але самостійно сплачуючи кошти за проїзд, проживання і перебування у Литві: 12 осіб для професійного бакалаврського навчання, 6 осіб для бакалаврського навчання і 9 осіб для магістерського навчання.

Зацікавлені у такому навчанні громадяни України мають звертатись із документами безпосередньо до вказаних навчальних закладів (до Вільнюського університету – до 1 травня 2012 року, до інших вищих навчальних закладів – до 13 липня 2012 року). Перелік цих навчальних закладів із зазначенням спеціальностей у додатку.

Також Міністерство освіти і науки Литовської Республіки для трьох студентів - громадян України, які у 2012 році вступлять до магістратури постійної форми навчання будь-якого вищого навчального закладу Литви, має можливість призначити стипендії і частково сплатити вартість їхнього навчання.

Для участі у конкурсі з відбору таких трьох студентів громадяни України до 1 серпня 2012 року особисто або через Посольство Литовської Республіки в Україні подають до Міністерства освіти і науки Литовської Республіки такі документи:

- нотаріально завірену копію документу, що посвідчує особу,
- нотаріально завірену копію документу, що підтверджує бакалаврську освіту з перекладом на литовську, англійську або російську мову,
- нотаріально завірену копію документу, що підтверджує рівень знання мови, на якій буде відбуватись навчання у Литві, з перекладом на литовську, англійську або російську мову,
- нотаріально завірену копію документу або документів, що підтверджують успіхи у науковій (мистецькій) діяльності з перекладом на литовську, англійську або російську мову;
- підтвердження від вищого навчального закладу Литви, що особа прийнята до магістратури постійної форми навчання;
- контактні відомості (адреса в Україні, електронна пошта).

У разі виникнення будь-яких питань просимо звертатись до головного спеціаліста Відділу академічної мобільності і продовження навчання Департаменту навчання, науки і технологій Міністерства освіти і науки Литовської Республіки Йоланти Навіцкайтє, тел. +370 5 2191163, ел пошта: jolanta.navickaite@smm.lt.

Комментариев нет:

Отправить комментарий