Добро пожаловать!

Приветствую на нашем блоге!
Приглашаем к сотрудничеству всех кого интересуют конкурсы, проекты, которые связаны с Европейской тематикой!

четверг, 16 февраля 2012 г.

Радою євроклубів Кіровоградщини було проведено Майстерня історичної пам’яті.

10 лютого 2012 року на базі Кіровоградського обласного ЦДЮТ Радою євроклубів Кіровоградщини було проведено Майстерня історичної пам’яті.

Метою майстерні стало навчання керівників та учасників євроклубів Кіровограда та Кіровоградської області роботі зі збереження історичної пам’яті та налагодження діалогу між поколіннями в Україні, що особливо актуально в контексті Європейського року 2012 – року активного старіння та солідарності між поколіннями.
З метою залучення до роботи проекту “Залучення молодіжних європейських клубів до збереження історичної пам'яті в Україні” в заході активну участь прийняли євроклубівці Кіровограда та Кіровоградського регіону та їх керівники. Учасники мали можливість розглянути питання налагодження активного діалогу між поколіннями та обговорити існуючі вікові стереотипи та шляхи їх подолання, познайомитися з методом усної історії та методикою проведення інтерв’ю, отримали поради та завдання щодо проведення аналогічних майстерень у своїх закладах освіти.
Під час зустрічі, з молоддю зустрілась завідуюча кабінетом НВР Кіровоградського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім.В.Сухомлинського Міцай Ю.В., яка запропонувала цікаві шляхи обміну досвідом та сприяння розвитку соціальної активності молоді, були присутні представників засобів масової інформації для висвітлення цієї події, важливої для становлення місцевої громадянської освіти, подальшого розвитку мережі євроклубів Кіровоградщини та реалізації цілей Європейського року 2012.
Усі зареєстровані учасники отримали необхідні рекомендації.
Фото із заходу можна переглянути тут: https://plus.google.com/u/0/photos/117136457156366442080/albums/5576585238439134881
Контактна особа: Арутюнян Олена, тел.: +38 (050) 1725751, е-пошта: arualena @yandex.ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий