Добро пожаловать!

Приветствую на нашем блоге!
Приглашаем к сотрудничеству всех кого интересуют конкурсы, проекты, которые связаны с Европейской тематикой!

четверг, 9 февраля 2012 г.

Майстерня історичної пам’яті в Кіровограді

10 лютого 2012 року о 15.00 на базі Кіровоградського обласного ЦДЮТ відбудеться засідання Ради Євроклубів Кіровоградщини у форматі творчої майстерні.

Метою майстерні є навчання керівників та учасників євроклубів Кіровограда та Кіровоградської області роботі зі збереження історичної пам’яті та налагодження діалогу між поколіннями в Україні, що особливо актуально в контексті Європейського року 2012 – року активного старіння та солідарності між поколіннями.
З метою залучення до роботи проекту “Залучення молодіжних європейських клубів до збереження історичної пам'яті в Україні” для участі в заході запрошуються представники навчальних закладів міста та Кіровоградської області – молодь (учні 8-11 класів та студенти ліцеїв та коледжем) та керівники євроклубів.
Учасники дискусії матимуть можливість розглянути питання налагодження активного діалогу між поколіннями та обговорити існуючі вікові стереотипи та шляхи їх подолання, познайомитися з методом усної історії та методикою проведення інтерв’ю, отримати поради щодо проведення аналогічних майстерень у своїх закладах освіти.
Запрошуємо представників місцевої влади для обміну досвідом та сприяння розвитку соціальної активності молоді, а також представників засобів масової інформації для висвітлення цієї події, важливої для становлення місцевої громадянської освіти, подальшого розвитку мережі євроклубів Кіровоградщини та реалізації цілей Європейського року 2012.
Творча майстерня відбудеться на базі Кіровоградського обласного ЦДЮТ за адресою: м.Кіровоград, вул. Калініна, 36, початок о 15.00 в каб. №302 (3 поверх).
Усі бажаючі мають можливість зареєструватися за телефоном +38 (097) 6874812, або написати на е-пошту: arualena @yandex.ru
Усі зареєстровані учасники отримають необхідні рекомендації.
Контактна особа: Арутюнян Олена, тел.: +38 (097) 6874812, е-пошта: arualena @yandex.ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий