Добро пожаловать!

Приветствую на нашем блоге!
Приглашаем к сотрудничеству всех кого интересуют конкурсы, проекты, которые связаны с Европейской тематикой!

четверг, 9 февраля 2012 г.

Міжнародного конкурсу-фестивалю дитячої та юнацької творчості „Усі ми діти твої, Україно!”.

Міжнародна освітньо-культурна Асоціація у 2007 році в партнерстві з Міністерством України у справах сім”ї, молоді та спорту, Міністерством освіти і науки України та Державним комітетом України у справах національностей та релігій започаткували Міжнародний конкурс-фестиваль дитячої та юнацької творчості „Усі ми діти твої, Україно!”, який проводитьcя щорічно з метою державної підтримки творчої молоді, розвитку інтелектуальних та духовних інтересів української молоді України і зарубіжжя та представників національних меншин в Україні.
На фінал шостого Міжнародного конкурсу-фестивалю запрошуються переможці всеукраїнських, обласних і міських, міжнародних (в Україні та зарубіжжі) мистецьких конкурсів, виставок, представників відео- та фотомистецтва, комп’ютерного дизайну, різних видів образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва, учасників творчих колективів української діаспори, учасників аматорських колективів та членів гуртків національно-культурних товариств України, окремих учасників та виконавців, гостей фестивалю.
Фінал шостого Міжнародного конкурсу-фестивалю дитячої та юнацької творчості „Усі ми діти твої, Україно!” відбудеться з 17 липня по 06 серпня 2012 року в Українському дитячому центрі „Молода гвардія” (м.Одеса). До участі у фіналі Міжнародного конкурсу-фестивалю запрошуються учасники віком від 9 до 16 років.

Вартість повного обслуговування в період тематичної зміни та участь у фестивалі складає 1900,00 грн. на одного учасника.

Просимо до 01 березня 2012 року подати заявку встановленого зразка для участі у відбірковому турі фіналу шостого Міжнародного конкурсу-фестивалю дитячої та юнацької творчості „Усі ми діти твої, Україно!”.

Відбір учасників фіналу конкурсу-фестивалю проводиться незалежними професіоналами на основі надісланих відео-, аудіо-, фотоматеріалів. Всі матеріали повинні бути надіслані на адресу Виконавчої дирекції (04071, м.Київ, вул. Ярославська, 31, цокольний поверх, Міжнародна освітньо-культурна Асоціація, тел.:(044) 331-35-57, 331-35-38, факс 425-03-92, E-mail: ubicea@yahoo.com ) не пізніше 15 березня 2012 року.

Положення про Міжнародний конкурс-фестиваль „Усі ми діти твої, Україно!” на сайті http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?nreg=z0845-07.

Комментариев нет:

Отправить комментарий