Добро пожаловать!

Приветствую на нашем блоге!
Приглашаем к сотрудничеству всех кого интересуют конкурсы, проекты, которые связаны с Европейской тематикой!

воскресенье, 18 декабря 2011 г.

Кіровограді відбувся регіональний етап Всеукраїнського конкурсу «Безпечна Україна. Безпечна Європа. Безпечний Світ.»

14 грудня 2011 року у Кіровоградському обласному ЦДЮТ за ініціативи Ради євроклубів Кіровоградщини відбувся обласний етап Всеукраїнського конкурсу «Безпечна Україна. Безпечна Європа. Безпечний Світ.» серед учнів загальноосвітніх шкіл, ліцеїв, гімназій, професійно-технічних училищ.
Конкурс проводиться в Україні вшосте, спільно з польськими партнерами, і є складовою спільної українсько-польської ініціативи та своєрідним продовженням конкурсу «Безпечна Польща. Безпечна Європа. Безпечний світ.».
Організаторами конкурсу у нашому регіоні є управління освіти і науки, управління у справах сім'ї, молоді та спорту Кіровоградської облдержадміністрації, Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості за підтримки Міністерства освіти і науки і Міністерства закордонних справ України, Представництва Євросоюзу в Україні, Громадської ліги «Україна – НАТО», Центру інформації та документації НАТО в Україні, Кіровоградського центру європейської інформації.
Метою конкурсу є поширення обізнаності учнівської молоді з питань міжнародної безпеки та співробітництва України з Євросоюзом, сприяння інформуванню громадськості щодо процесів поступової інтеграції України до європейських структур співробітництва і безпеки, зацікавленості молоді цією проблематикою. Діти та дорослі розширюють свої знання про Європу та Євросоюз, усвідомлюють важливість питань, що стосуються міжнародної та європейської інтеграції.
У конкурсі взяли участь більше 50 учнів загальноосвітніх, позашкільних і професійно-технічних закладів з 12 районів Кіровоградської області, м. Кіровограда та м. Каховка, Херсонської області, віком від 14 до 18 років, які попередньо подали на конкурс письмову роботу – есе, присвячене осмисленню проблем і переваг участі України в сучасних структурах загальноєвропейської безпеки. Конкурс проводився у формі письмового тесту, який базувався на визначених тематикою питаннях та співбесіди англійською мовою. Переможці обласного етапу конкурсу будуть мати можливість представлятимуть нашу область на Всеукраїнському рівні і, якщо пощастить, на міжнародному.

Комментариев нет:

Отправить комментарий