Добро пожаловать!

Приветствую на нашем блоге!
Приглашаем к сотрудничеству всех кого интересуют конкурсы, проекты, которые связаны с Европейской тематикой!

среда, 21 декабря 2011 г.

Стипендії від Фонду ім. Джона Сміта на 2012 рік

Мета тритижневої програми - зміцнення і розширення розуміння демократичного процесу та ефективного держуправління шляхом навчальних програм і стажувань у Великобританії, які демонструють функціонування та роль громадських організацій в демократичному суспільстві.

«Ідеальний» кандидат повинен бути віком від 25 до 40 років, - молодий керівник, який працює в громадській сфері або місцевих органах влади, з успішним досвідом вирішення соціальних проблем, а також бути громадянином однієї з країн: Азербайджану, Вірменії, Грузії, Киргизстану, Молдови, Росії та України.

Основні вимоги до кандидатів: Рівень володіння англійською мовою: 6.0 балів за шкалою IELTS і вище.

Досвід роботи: передбачається наявність досвіду роботи у кандидатів, які подають заявку, вони повинні працювати на момент подання заявки, і повинні продемонструвати наявність досвіду вирішення завдань в одній або більше із зазначених сфер. Примітка: всі надані рекомендаційні листи будуть перевірятися.

Професійний досвід: кандидати повинні працювати у сфері політики, органах центрального державного управління, місцевого урядового або економічного розвитку, комерційній сфері, галузі мистецтв, засобах масової інформації, юриспруденції (особливо в галузі прав людини), або в секторі ОГС.

Крайній термін - 31 грудня 2011р.

Дізнатися більше

Джерело: http://www.johnsmithmemorialtrust.org/

Комментариев нет:

Отправить комментарий