Добро пожаловать!

Приветствую на нашем блоге!
Приглашаем к сотрудничеству всех кого интересуют конкурсы, проекты, которые связаны с Европейской тематикой!

пятница, 2 сентября 2011 г.

Відкритий конкурс Учасники міжнародного навчального курсу для молодіжних лідерів «Міжкультурний сприяння для запобігання дискримінації"

Відкритий конкурс Учасники міжнародного навчального курсу для молодіжних лідерів «Міжкультурний сприяння для запобігання дискримінації"

Молодіжним лідерам з України, Польщі, Білорусі, Румунії, Молдови та Росії (околиці з України), пропонується брати участь в міжнародному навчальному курсі "Міжкультурне сприяння для запобігання дискримінації", який відбудеться 09-15 жовтня 2011 в місті Суми, Україна. Проект реалізується Центром європейської ініціативи НУО (м. Суми, Україна) та Щасливе дитинство Foundation (Люблін, Польща) за підтримки Європейського молодіжного фонду Ради Європи.
Проект спрямований на запобігання дискримінації та конфліктів, викликаних міжкультурним непорозумінням щодо національних меншин зокрема, шляхом сприяння міжкультурному діалогу.
Цілі навчального курсу є:
- Підвищення обізнаності про необхідність запобігання дискримінації і забобонів міжкультурних конфліктів серед молоді;
- Методи міжкультурного сприяння, які будуть сприяти використанню і поширенню цієї технології в майбутньому;
- Зламати стереотипи, поліпшити ставлення до національних меншин, шляхом прийняття ініціатив, здійснюваних учасниками проекту в їх громадах;
- Встановити зв'язок та подальшу співпрацю між представниками організацій з країни проекту, планування майбутніх проектів.
Основний метод, який буде використовуватися в рамках навчального курсу є сприяння міжкультурного діалогу. Діяльність буде грунтуватися на неформальному навчанні та активній участі, в тому числі деякі інструменти, розроблені Радою Європи в галузі прав людини. У навчальних програмах будуть використовуватись такім елементи, як методи спрощення роль посередника в міжкультурного конфлікту, ефективного міжкультурного спілкування і полегшення, безконфліктне спілкування, моделювання діяльності меншин і більшістю співробітництва, коренів і типів міжкультурних конфліктів, бар'єрів і способи вирішення конфліктів, мова вирішення конфліктів, подальший розвиток ініціатив.
Вимоги до учасників:
- Вік: 18-30 років;
- Молодіжні працівники та молодіжні лідери;
- Мають можливість помножити отримані знання;
- Що мають велику мотивацію і ентузіазм;
- Досвід роботи в НУО, менеджмент, управління ініціативних груп;
- Знання англійської мови - середній.

Організатори покривають проживання, харчування та 70% транспортних витрат для учасників навчального курсу (в рамках обмеженого бюджету для кожної країни, що бере участь в навчальний курс).
Вартість участі в навчальному курсі складає 15 євро.

Щоб взяти участь у навчальному курсі, будь ласка, заповніть онлайн-заявку:https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/viewform?hl=en_US&formkey=dFdDMUR3YTVPVTl1THdnV3RqanVJaVE6MA#gid=0

Крайній термін подачі заявок: 5 вересня 2011 року.
Якщо вам потрібна допомога, є питання або потрібна додаткова інформація, будь ласка, звертайтесь:
Юлія Sakunova (Центр європейських ініціатив www.eu.sumy.ua), телефон: +38 099 641 41 85 (моб.), адресу електронної пошти: j.sakunova.cei @ gmail.com.

Комментариев нет:

Отправить комментарий