Добро пожаловать!

Приветствую на нашем блоге!
Приглашаем к сотрудничеству всех кого интересуют конкурсы, проекты, которые связаны с Европейской тематикой!

пятница, 2 сентября 2011 г.

Візит директора Корпусу миру в Україні до Кіровограда

Минулого тижня Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості відвідав директор Корпусу Миру в Україні Дуглас Тешнер.
Метою візиту пана Тешнера було ознайомлення з умовами роботи та проживання Мері Лідії Фрост учасника волонтерської програми Корпусу Миру, яка вже декілька місяців мешкає у нашому місті і працює у обласному центрі дитячої та юнацької творчості. Приїзд Лідії Фрост став можливим завдяки плідній, наполегливій праці педагогів та дітей центру – це дозволило закладу виграти гранд програми «Волонтери Корпусу Миру США в Україні».
Основними завданнями Мері Лідії є робота з молоддю, проведення тренінгів, різноманітних конкурсів, заходів для молоді, допомога педагогам, методистам обласного центру у пошуці та написанні грандів, проектів та участь у роботі обласних молодіжних організацій.
Пан Тешнер також обговорив з керівництвом і педагогами закладу шляхи подальшого співробітництва та реалізації багатьох цікавих спільних проектів, зокрема участь педагогів закладу у низці тренінгових програм Корпусу Миру.

Комментариев нет:

Отправить комментарий