Добро пожаловать!

Приветствую на нашем блоге!
Приглашаем к сотрудничеству всех кого интересуют конкурсы, проекты, которые связаны с Европейской тематикой!

среда, 23 февраля 2011 г.

конкурс учнівської та студентської молоді «Україна-Німеччина: міжкультурний діалог».


Центром німецької культури «Відерштраль»  оголошено Всеукраїнський  конкурс  учнівської  та студентської молоді  
«Україна-Німеччина: міжкультурний діалог».
 Метою Конкурсу  є  формування міжкультурного діалогу УкраїнаНімеччина, через сприйняття іншої культури та засобів соціальної комунікації, популяризація культури, традицій українського  та німецького народів.

Конкурс проводиться у період з 4 січня по 31 березня 2011 року  серед  учнів  8-11 класів загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів, студентів вищих навчальних закладів України за номінаціями:
«Література» (Розповідь про улюблений твір. Німецька література та її вплив на світову, зокрема, українську літературу. Спільні теми, вічні образи та філософські мотиви у творах українських та німецьких письменників. Вплив німецької мови на збагачення української лексики).
«Діалог культур» (Елементи німецької культури в архітектурних, історичних і культурних пам’ятках, що є у вашій місцевості. Традиції, звичаї, вірування  німецького та українського народів: взаємозв’язки та відмінності. Культура і національна ідентичність).
«Музика. Живопис» (Вплив творчості німецьких композиторів та художників на світову, зокрема, українську культуру. Величні імена та вічні образи).
«Філософія»(Світове значення внеску німецьких філософів в розвиток філософських шкіл протягом століть. Розмаїття філософських течій німецьких мислителів).

Журі Всеукраїнського конкурсу визначатиме по три переможці в кожній номінації, яким будуть вручені дипломи та цінні подарунки, а також додатково, журі визначає по 3 лауреати у кожній номінації, які також нагороджуються  цінними  подарунками. Серед переможців конкурсу, які посіли 1 місця, додатково буде розіграно подарунковий сертифікат на поїздку до Німеччини.

Нагородження переможців конкурсу відбудеться 30 квітня 2011 року у приміщенні ЦНК «Відерштраль» (м.Київ), – пише «Освіта».

Конкурс проводиться за підтримки Посольства Німеччини в Україні, Гете–Інституту в Україні та Інституту інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки, молоді та спорту. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий