Добро пожаловать!

Приветствую на нашем блоге!
Приглашаем к сотрудничеству всех кого интересуют конкурсы, проекты, которые связаны с Европейской тематикой!

среда, 23 февраля 2011 г.

Майстерня євроклубів Кіровограда


Бланк 221 лютого 2011 року Рада євроклубів Кіровоградщини і євроклуб «Надія» Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості провели творчу майстерню"Як ми можемо розвинути євроклуб у своїй школі?"   
Усі учасники євроклубів міста, які взяли участь у заході, обговорювали роботу своїх євроклубів, можливості розвитку активної діяльності молоді у житті громади; участь у обласному проекті «Європа без кордонів»; проведення конкурсів «Конфіденційність у нашому житті», «Крокуємо до Європи», які присвячені питанням, що пов’язані з Європейським Союзом та його інституціями, а також поспілкувалися з приводу роботи євроклубів у своїх навчальних закладах, обмінялись досвідом роботи, розглянули нові цікаві інтерактивні форми роботи та мали змогу випробувати їх на собі.
Захід відбувався у форматі SWOT- аналізу, завдяки якому розглядались питання переваг, можливостей, перешкод та недоліків у роботі євроклубів.
Майстерню проводила Голова ради євроклубів Кіровоградщини, керівник євро клубу «Надія» Арутюнян Олена. Учасники запропонованої дискусії мали можливість визначитися з питаннями активного функціонування євроклубів у своїх навчальних закладах, обмінялись думками з питань необхідності залучення молоді до освітніх програм, позитивного досвіду з питань розвитку волонтерського руху, впровадження європейської освіти в навчальних закладах Кіровоградщини.
Натхненні цікавими ідеями, із зарядом позитиву і гарних вражень учасники євроклубів намітили шляхи подальшої спільної реалізації проекту «Європа без кордонів» , отримали новий поштовх до реалізації означених питань.
Фото заходу можна переглянути тут: https://picasaweb.google.com/117136457156366442080/NyhkoJ#

Комментариев нет:

Отправить комментарий