Добро пожаловать!

Приветствую на нашем блоге!
Приглашаем к сотрудничеству всех кого интересуют конкурсы, проекты, которые связаны с Европейской тематикой!

четверг, 22 марта 2012 г.

Відбувся обласний семінар євроклубів Кіровоградщини "Ярмарок проктів"

14 - 15 березня 2012 року в Кіровоградському обласному центрі дитячої та юнацької творчості відбувся обласний семінар євроклубів на тему: «Формування ціннісних орієнтацій учнів в умовах євроклубу» та творча зустріч євроклубів «Ярмарок проектів», організований Радою Євроклубів Кіровоградщини Кіровоградського обласного ЦДЮТ спільно з Кіровоградським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти ім. В.Сухомлинського та за сприяння управління освіти і науки Кіровоградської облдержадміністрації, управлінням сім’ї та молоді Кіровоградської облдержадміністрації, Кіровоградського Центру європейської інформації, управління освіти Кіровоградської міської ради.Метою семінару визначено актуальність обміну досвідом та планування майбутньої успішної співпраці євроклубів Кіровоградської області.
Учасники семінару працювали по секціям, робота яких була насиченою і цікавою та направлена на налагодження тісної співпраці між євроклубами регіону.
В рамках роботи секції для молодих учасників євроклубів було проведено ярмарок проектів «Крокуємо до Європи» у рамках регіонального проекту «Європа без кордонів», під час якої були визначені та нагороджені найкращі проекти. Ярмарок відбувся у форматі конкурсної програми, під час якої євроклуби області презентували свою проектну діяльність. Були розроблені плани на майбутню роботу Ради євроклубів Кіровоградщини.
Робота обласного семінару була насиченою і цікавою та направлена на налагодження тісної співпраці між євроклубами регіону.
Фото можна переглянути тут:
https://plus.google.com/?gpinv=hf41rku2BjI:x1WpyH0Qmj8

Комментариев нет:

Отправить комментарий