Добро пожаловать!

Приветствую на нашем блоге!
Приглашаем к сотрудничеству всех кого интересуют конкурсы, проекты, которые связаны с Европейской тематикой!

воскресенье, 27 ноября 2011 г.

„Безпечна Україна. Безпечна Європа. Безпечний світ”

Умови
проведення обласного конкурсу
«Безпечна Україна. Безпечна Європа. Безпечний Світ»
серед учнів загальноосвітніх шкіл, ліцеїв, гімназій, ПТНЗ.

Конкурс проводиться 14 грудня 2011 року управлінням освіти і науки облдержадміністрації, управлінням у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації, обласним центром дитячої та юнацької творчості.
Мета проведення конкурсу.
Визначення рівня обізнаності і сприяння поглибленню знань з питань міжнародної безпеки та співробітництва України з ЄС.

Учасники конкурсу
Участь в конкурсі за власним бажанням можуть брати учні загальноосвітніх навчальних закладів віком від 14 до 18 років, які мають бажання перевірити та поглибити свої знання, а також сприяти поширенню обізнаності з цих питань у суспільстві.
Конкурс передбачає індивідуальну, виключно на добровільних засадах, участь зареєстрованих (форма додається) учасників у письмовому тестуванні та надання підготовленого заздалегідь твору (есе) розміром до двох сторінок друкованого тексту формату А4 та у електронному вигляді, разом із фото учасника.
Заявки на участь у другому - обласному етапі надати до Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості до 4 грудня 2011 року відповідно до додатку.

Програма конкурсу
Тематика конкурсу базується на загальних знаннях і навичках, що мають загальноєвропейський ціннісний і безпечний вимір. Зміст запитань передбачає розуміння питань безпеки у більш широкому сенсі і враховує вікові особливості навчання в різних регіонах України. Зважаючи на міжнародний вимір конкурсу, декілька питань присвячені інтеграційному досвіду Польщі, інших країн та розвитку наших двосторонніх відносин.
В есе пропонується надати власне бачення проблем та аргументів, які пов’язані з участю в існуючих системах міжнародної безпеки, а також практичні приклади співробітництва на місцевому і національному рівнях.
Особлива увага під час інтерактивних заходів Конкурсу надається вмінню обґрунтувати свою позицію та спілкуванню іноземними мовами.
Конкурс є вибірковим (визначає і рекомендує для участі адміністрація школи) і має за меті визначити найбільш обізнаних учнів із зазначеної тематики конкурсу. Надається звіт школи про проведення шкільного етапу конкурсу: фото, відео презентації та інші матеріали, які містять загальні оцінки щодо проведення І етапу проекту, розкривають проблеми та надають пропозиції щодо шляхів їх вирішення.
Обласний етап визначає найбільш обізнаних серед шкільних переможців у формі письмового тесту, розробленого експертами Національного Оргкомітету конкурсу.
Тематика і зміст запитань тесту (як і окремі джерела - Освітній пакет «Євроатлантична інтеграція: досвід Польщі і України», видання ЄС, НАТО), залишаються, пов’язаними з інтеграційними процесами (зокрема, в сфері безпеки) і відповідними інституціями та участю в них України.
Інформацію про підтвердження приїзду з урахуванням програми заходу, зазначених учасників (ПІБ, їх контактні телефони) та пропозиції щодо участі у конкурсі надсилайте на адресу організаторів:
25006 вул. Калініна, 36 КОЦДЮТ (каб. 305) та на e-mail: arualena@yandex.ru
Переможці конкурсу будуть запрошені до участі у Всеукраїнських заходах, їх роботи будуть розміщені у спеціальних публікаціях з тематики конкурсу. Кращі матеріали будуть презентовані на спеціальній виставці, як під час етапів конкурсу, так і після його завершення.

Програма
обласного конкурсу серед учнівської молоді
«Безпечна Україна. Безпечна Європа. Безпечний світ»


Дата проведення 14 грудня 2011 року

на базі Кіровоградського ОЦДЮТ
м.Кіровоград,вул. Калініна, 36


9.00-11.00 Заїзд та реєстрація учасників конкурсу Вестибюль ОЦДЮТ
11.00-11.30 Відкриття конкурсу. Вітання учасників конкурсу організаторами його проведення Червона зала
11.30-13.30 Презентація есе
Проведення тестування учасників конкурсу Аудиторія № 302
13.30. 14.00. Обід Їдальня ЦДЮТ
14.00.-15.30. Обмін досвідом, надання консультацій, рекомендацій Аудиторія № 302
15.30 - 16.00 Роз’їзд учасників конкурсу

Комментариев нет:

Отправить комментарий