Добро пожаловать!

Приветствую на нашем блоге!
Приглашаем к сотрудничеству всех кого интересуют конкурсы, проекты, которые связаны с Европейской тематикой!

среда, 1 июня 2011 г.

проведення тренінгу у Кіровограді

26 травня 2011 року на базі Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості в рамках проекту ЄС “Підтримка Євроклубів в Україні у 2011 році” відбувся регіональний тренінг з теми волонтерства, який був організований та проводився радою євроклубів Кіровоградщини КОЦДЮТ за підтримки управлінням освіти і науки Кіровоградської облдержадміністрації, управлінням сім’ї та молоді Кіровоградської облдержадміністрації.
Учасники тренінгу під час заходу у формі рольової гри визначали нагальні суспільні проблеми громади, які вони спочатку визначили, а потім спільно шукали власну спроможність вирішити їх у формі конкретних волонтерських проектів, які вони запропонували. Усі учасники тренінгу отримали додатковий матеріал для практичної роботи з продовження діяльності Євроклубів, що спрямований на розвиток волонтерства серед молоді, та поширення кращого досвіду задля розвитку мережі Євроклубів.
Також були визначені форми та методи продовження подальшої діяльності та співпраці Євроклубів.
Члени євроклубів та їх керівники були задоволені активним спілкуванням і виказували сподівання на подальшу тісну співпрацю.
Фото заходу можна переглянути тут: https://picasaweb.google.com/117136457156366442080/01062011#